Ella & den mystiske ryttaren

Ja här sitter jag och jonathan på bottenplan och spelar Guitar Hero på Wii, mycket roligt! Mamma gjorde lussebullar förut så dom smaskar vi på med. MR J äger loss nu och jag leker bubbles och hoppar runt och försöker störa honom på bästa sätt. Det är skönt när man känner varandra så bra att man kan leka cp och den andra tycker man är söt iaf. hehe

Jag önskar verkligen att jag kunde spela gitarr, men det slutar bara med att jag tar fanskapet och slår folk. Sjunga har jag upptäckt att jag är ganska bra på iaf, jag krossar inga fler rutor. Vilket är bra. Men det är så jävla tråkigt med tjejer som sjunger, tjejer är sexiga när dom spelar gitarr. Nakna.

Jag är trött vilket kanske märks lite. Ska ta en tupplur snart för att övergå till att slå ner dark creatures i zelda and the twilight princess.!


HOLA ESPANIOLAS BABUUSSSHH


Mas que nada!Köp mig ett fint armband nu green, jag räknar med dig

Beridna högvaktenJag har hittat mitt kall..bara 1 år kvar, bara ett år kvar.

MOM MOM MOM, MAMA MAMA MAMA, MUM MUM, MAMI MAMI MAMI, LOUIIIISS - StewieMmmm...vi är i full gång att planera vårat radioarbete i skolan nu. Det hela ska slutligen bli en podcast på cirka 5-10 minuter, vårt ämne är dialekter/Svenska språket. Eftersom jag är sjukt irriterad på vår Medialärare som inte verkade vara något annat än likgiltig inför ett BRA förslag så tänker jag gå over the top x 10.  Jag tycker det är nästan pinsamt när han är snäll och supportar ett gäng som bevisligen inte har något överdrivet intresse av att bli något innom media.

Vi ska i alla fall försöka boka in en tid med Jean-Paul, en trevlig lingvist och se vart det leder oss. Även lite hemliga planer på gång här med... Podcastjäveln ska bli en succé i min jäkla portfolio

fan

Jag var inte så smart som jag trodde, medsols är tydligen klockans varv. vem kunde ha listat ut det? Inte jag ivfs, för jag är kreativ och har bra fantasi. Väldigt pinsamt f.ö men helvete jag är fortfarande 2 out of 3 :D

Det slutgiltiga resultatet

Jag får den bara till vänster. Hela min värld turnar around nu, jag trodde jag hade bra fantasi. Men sen är det ju också ventenskapligt bevisat att vänsterhänta, vänsterfotade,och vänsterhjärnor är smartare 8-) jag är allting av dom där 3 coola sakerna.


Swagger like mineLängtar helt sjukt mycket till att gymnasiet ska vara slut, (woho första terminen avklarad...) så att man kan jobba lite och sen flytta. Min nya hobby nuförtiden är att kolla lägenheter på norrmalm/vasastan, mamma har lovat mig en när jag flyttar dit. eee-hehe. Har beställt en katalog på utbildningar ifrån berghs nu med.  Så copywriter, art director eller journalist it isss

Sharpman, det du behöver när du behöver detEfter att imorse somnat ifrån skolan totalt med min bundsförvant brevid mig, städade jag hela mitt rum! Det går nu att ta sig fram på golvytorna och sägen är bäddad. Ett smärre mirakel om ni frågar mig.

Senare sen så åkte jag, mamma & pappsen och köpte en jäkla massa grejer till lilla valpis. Allting går i rött med. Haha, mamma och jag stod i ca 20 minuter och jämförde halsband.. nerds on a high level. Jag valde i alla fall leksakerna (det är ju bara jag som underhålls av sånt, och hunden då med). En rosa gris med reparmar och 3 st specialbollar med vackra stjärnmönster. Eller special det är förvuxna studsbollar, med konstigare mönster. 


10 dagar kvar tills vi hämtar hem henne, 10 dagar kvar av frihet. 10 dagar kvar tills vi ska torka pisspölar

hey j.c, j.c wont you fight for me. sana ho sana hejBlogg är lite på styret idag skulle jag tro, vill inte riktigt hänga med i Svängarna känner jag.

Otroligt nog gick jag hela dagen i skolan. Förutom sista lektionen som var inställd,  men då väntade jag snällt i klassrummet med dom andra på att kanske en vikarie skulle dyka upp (snällt och snällt, vi tog whiteboardpennor och kastade prick på fotgängare genom fönstret).

Fick en för tidig julenklappen med, Jonathan var generös nog att köpa en bok till mig. Flickan som lekte med elden tror jag den hette. Stieg larsson är det iaf, mellandelen. F.Ö så läste jag den serien fel. Eller jag tog den sista boken först, ettan next och mittenboken sist. hehe. tack du unge man!

om jag shall återgå till skolan lite, vi har mediaproduktion nu dååå vaaa. Radio. Vi skall göra ett reportage och vi valde josef fritzel som vårat lilla offer. Väldigt dåliga skämt och fritzelsketcher utlovas.. får se om jag kan få tag på podcasten och lägga ut här. Pang prego light siktar vi på

Hello i'm an insomniac with psykiska problem


Hm, ja. Självklart kunde jag ju inte gå och lägga mig i tid idag. Jag har en hel natts sömn att ta igen + den här natten och lik tusan sitter jag uppe. Jag skulle inte druckit den där energidrycken. fan.

Jag har i vilket fall som helst kommit på en massa grejer som jag måste göra. 'måste' gör alltså.

1. Ladda in ny musik på min mobil - jag har inte använt musikfunktionen på ca 1 månad...
2. Då jag lider av den mycket allvarliga sjukdomen brunorexi skall jag sola
3. Köpa ett par jäkla svarta leggings så jag slipper ha monologer med mig själv på morgonen om att jag borde införskaffa detta. Då det skulle underlätta påklädningen att bara dra på sig en tröja.
4. Läsa om pirater boken, jag saknar den.
5. Vara på helspänn över  biljetterna tills på fredag, släpps inte förrns på onsdagar tydligen. kuken
6. Vara kär i huvudrollsinnehavaren innan jag sett filmen och gå och sukta efter boken.
7. Tänka på att leta efter en sommarstuga då jag tror att gud vill att vi ska ha den där perfekta sommaren med jävligt snygga killar across the river, hästar samt lamm.
8. Hitta ett par jäkla lussebullar som inte är brända
9. Köpa hundgrejer till hundvalpen som kommer om 11 dagar
10. Komma på ett namn till hundvalpen som kommer om 11 dagar.
11. Lära mig sova på rätt tider.

Monday bloody monday

Mycket vampyrer här i världen tills i höst känner jag. Låt den rätte komma in, True Blood, ...kommer inte på några mer grejer att räkna upp...

Nämen på fredag så skall jag och josse my tilda och jennifer(fick jag med alla?) på filmen Twilight! Som handlar om en otroligt het vampyr. I lördags skrek vi när den reklamen kom på tvn och det säger väl det mesta. Det är f.ö en väldigt stor brist på sexiga killar som skyddar sina tjejer från andra vampyrer här i världen. Det är ju sånt som är sexigt.  
Det är meningen att jag ska se ut som en vampyr på bilden. Inte att jag dreglar mens

Peanuts & englamordetJag dygnade igårkväll, vilket kanske inte var så överdrivet smart när jag tänker efter. Jag orkade bara gå på den första lektionen. Jag har ju verkligen saknat gabriel och hans sossevärderingar. och självklart det ständiga klagandet på Sveriges regim. MEN ÅK HEM OM DET INTE PASSAR förrr helvete?

Finns nog ingenting som gör mig så sur som folk som är sossar.
Eller nej men, man måste gå efter individens behov. Sossarna tycker bara att alla ska få vara med även fast dom inte vill, ut med alla psyksjuka bara. Lite umgänge mår dom superbt av.

Haha, sen blev det nästan för mycket, in på sisådär halva lektionen. Det här är väl egenligen väldigt okorrekt, men jag har aldrig någonsin hävdat att jag är pk heller. Matte, Ebba, jag och jomme jobbade ihop i grupp, vi skulle ta reda på varför folk begår brott (elak tanke nr 1, "varför frågar gabriel oss, det här han som har den rätta hudfärgen?"). Jag som är överhuvudet i gruppen. Aka jag är den enda som orkar ens bry sig lite om det hela, kommer på den fenomenala lösningen att all brottslighet i sverige beror på killar som inte får ligga. A L L T I N G går att lösa enligt den här teorin. allting.

Men i vilket fall som helst, Matte & Ebba sitter och drar en jäkla massa englaskämt ("vad har engla och elgiganten gemenasamt? - cykel på köpet" ,  "Vad är det som cyklar och cyklar men aldrig kommer fram? - Engla" , "Hur visste poliserna att det inte var en blatte som mördat henne? - Cykeln var kvar" osv.).  MEN TRO FAN ATT GABRIEL TAR UPP ENGLA NÄR VI HAR GENOMGÅNG SEN. Jag var tvungen att bita mig väldigt hårt i kinden för att inte börja asgarva. Matte satt och blev röd i ansiktet av att försöka hålla in skrattet.

Den nya generationens journalister säger jag bara. Tänk på det.

tooooo cooool for schoooool

Mmmmm.. ska åka och kolla på hundgrejer imorrn, pretty fun hey.

är på noll humör för att gå till skolan, skulle nog nästan hellre slåss med valfritt rovdjur (katt räknas ju faktiskt dit..). Men, maria kjellgren har säkerligen saknat mig en massa massa, så för hennes skull måste jag ta mig ihop. Bara skitgrejer imorrn för övrigt. So (gabriel favoriserar inte alls dom med vänstervärderingar), Engelska (manshatarN får väl ryck), Matte (riktigt bra lektion maria p favoriserar ju mig och jomme så WOHO) och sen på slutet Svenska (svenskalärarn<3mig, hon ger mig aldrig frånvaro)


smskonversation mellan mig och freja

Jag : Freeja vi och josse och dom SKA på chris brown så du vet
Freja: Okej O_o
Jag: Vad :|
Freja: Vad?
Jag: Vad vad?
Freja: Jag har punka.. kul
Jag: Må gud va med dig ty han älskar dig!
Freja: Va?
Jag: Hej
Freja: ^o) xD
Jag: du måste sätta dig vid en dator

Hola chicas!

Jag kämpar just nu stenis hårtis för att få er med mig på chris brown nu i januari, och förhoppningsvis lyckas jag! (behöver bara manipulera er lite till)


tänk er honom naken!

allsång it is

Imorrn ska jag ha min allsång på skansen tröja på mig på idrotten. För jag tror att jag är grymt cool i den. och det är den enda tröjan som jag orkar komma på att ha till idrotten som jag inte skulle kunna dra på mig till skolan. För man kan ju inte ha samma.

Endast 16 dagar kvar tills dalmatinern kommer home (L)

På namnfronten intet nytt

Det går fortfarande väldigt inte framåt med att komma på ett namn till den lilla prickiga saken. MongoPongo är väl det som ligger närmast nu att bli accepterat.

Världens finaste hund
Här är iaf underbaringen som kommer hem till oss v. 50. Kan inte ens börja med att förklara hur fint och absolut bäst i världen hon är.

min hudton ser ovanligt rosa ut, men skitsamma när man precis fått världens  vackraste lilla grej på 4 ben

Morgondagen och 1000 andra historier

Imorrn då jäklar smäller det. Ska nämmerlisch åka till Kinda (lid 1 låter ju fruktansvärt lovande...) och kolla på valp! Förhoppningsvis är någon av dom 3 som är kvar tilltalande, jag börjar få galna kosjukan av väntan.
Den första som vi var och kollade på var ju lite cepe i skallen och gömde sig hela tiden och försökte fly, klandrar egentligen inte honom. Ägaren hade no clue hur man skulle visa upp en hund. Bara in med i ett rum han aldrig vart i annars, skicka ut morsan i köket och försök tryck fram honom till 4 personer han aldrig träffat förut! Hell yeah, hiscore!

Vet inte riktigt hur jag kommer klara mig igenom dagen imorrn bara. Jag kommer hoppa omkring som på nålar fram tills kl 6. Jag vill mysa valp direkt! Eller jag är visserligen glad över att det gick så snabbt, pappa ringde till dom vid 19.00 idag ju.

Men men, den som lever får se (men snälla gud ge mig en hund!)

I had a hard days night

The pirate bay kan mycket väl vara en av dom finaste uppfinningarna som svenskar skapat. Förutom volvo självklart.
Nämen jag kom på när jag satt och kollade på dirty sexy money, att jag missat ladda ner det senaste greyset. The posivite suprice i det här var att 08 kommit ut..och jag trodde bara 07. iaf

2 greysans! :D

Pressbyrån är ett jäkla gisselFasiken så jäkla arg jag blev idag. Jag orkade inte gå ända bort till matsalen, och skulle köpa korrrv på pressbyrå. Självklart hade dom ju ingen kokad.. "jag stoppade precis i dom, dom är klara om 5 minuter", "du får en grillad istället". Jaha. Tänk om jag inte ville ha det då? Grillad är äcklig och min aptit flög all världens väg. Hade god lust att slänga korrrven på marken och hoppa på den. Alternativt våldta kassörskan i nr 2 med min grillade medhjälpare.

Utvecklingssamtal hade jag ju idag med, var helnervös, eller nej inte nervös men undrade verkligen vad mitt omdöme i dom kreativa ämnena skulle vara.

dam dam dam daaam
Riktigt jäkla nöjd!

Fick riktigt bra omdömen i alla ämnen, och i grafisk kommunikation blev jag (nästan) höjd till skyarna. Ingen är nog gladare än mig just nu! eller jo det finns väl folk men jag är  glad.

ack dygnet har för få timmar


Fotografering i skolans garage, media har sina fördelar ibland.
Det känns som om jag har miljoner saker att göra, jag kommer just nu på massor av läxor som ska vara inne och sånt crap. Imorrn har jag utvecklingssamtal med, verkligen tiggety tight. Jag måste komma på en anledning till varför jag har fått ogiltig närvaro på matteprovet i fredags som jag hoppade, vilket är knussligt eftersom mamma känner min mattelärare. Fantastiskt.

Sen måste jag knapra ihop min önskelista också, helsvårt på riktigt. Jag vill ha en massa dyra kläder och sånt men ändå så känner jag, nja inte riktigt.

Det som jag måste göra den här veckan är alltså följande (markerat med * är inte sånt jag M Å S T E göra men..saker jag vill göra)

1. Imorrn måste jag hinna klart med utvecklingssamtalet och klara mig ur den knipan, för att sedan stressa lite hem och åka ner till josse och sen gå upp till tunet och dela ut tidningar. Ska bli jättekul faktiskt, jag vill motionera så mycket som möjligt

2. Imorrn måste jag även skriva klart (eller ja, börja och göra färdigt) min idrottsuppgift om 5 övningar för ryggen. Maskiner, vikter, övningar

3. Skriva en insändare till svenskan så man har det klart och även skicka in till så många tidningar som möjligt (om man får sin insändare publicerad så får man automatiskt mvg).

4. PLUGGA PLUGGA PLUGGA till matteprovet på fredag, ETT MVG ELLER INGET är min nya filosofi

5. Plocka ordning på alla mina satans kläder, det är ju högar överallt helskotta

6. Inte glömma bort att gå upp tidigt, kolla på valpen i valdermarsvik vid kl. 2

7. Läs ut Dorian Greys porträtt så jag har det klart och försök börja på recenscionen (felstavning i knouwe)


Ibland känns livet alltför hårt, jag skriver in vad jag fick höra på utvecklingsamtalet imorrn..går det åt helvete så går det

introducing jonathan s. wängströmJag är fan pepp på dig!
Nu kör vi hårt


Masterpiece = klarre

Jag måste börja gå och lägga mig tidigare än 00.00

tidigt nyårslöfte


Hemingway lost it on a plane

"And where you lead, i will follow
anywhere that you tell me to
if you need, need me to be with you
I will follow, where you lead"

Jag blev väldigt glad idag faktiskt, min mamma måste vara på bra humör för annars vette tusingen.
Först var det ju meningen att jag skulle få en häst, men det har nu slutat på en hund! (låter ju som ett satans nerköp, fast det tycker ju inte jag.)  Hittade världens mysigaste schöörli, en liten dalmatiner kille. Så nu jäklar hoppas jag som in i helskotta för det här. Fast hon är ovanligt på då måste jag få lov att säga.Vilken liten pudding alltså..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0